2010-09-25

Får väl också...

Skriva en rad kring SD.
Ja dom fick sanslöst mycket röster, ja jag anser att dom är ett MISSNÖJES parti! Och framförallt är det mot socialdemokratin missnöjet är riktat, men även andra partier skall ta åt sig och bejaka det faktum att ett parti med nazistbakgrund värderas så högt utav Svenska folket!

Ja invandringspolitiken har inte varit fungerande, är det fortfarande inte, men har ändå förändrats. Folk tror att politik är något som händer på en handvändning, men nej riktigt så simpelt är det inte. Byråkrati, byråkrati, äckligt, äckligt. Byråkrati är det som kostar oss mest, det är dit skattepengarna faktiskt går, det ska handläggas, det ska utvärderas och det kostar.

Men det faktum att invandrare inte har varit välkomna in i vårt vackra land, när deras ankomst handlande om arbetsplats. Dvs Ashmed kom hit visade för migrationsverket, ja har jobb, jag har lägenhet, jag vill skapa en välfärd i ert land, är jag välkommen? Nej, du är inte flykting. Det är något vi förändrat under vår tid vid makten. Och fler förändringar kommer, för Billström är en grymt duktig minister, dvs om han fortsätter vara på den platsen.

Och allt bråk hit och dit om att man inte kan hissa flaggan och sjunga vår nationalsång, kom igen det är ju faktiskt rasisterna och nazisterna som lagt beslag på de sakerna, låt oss Svenska medborgare ta det tillbaka och vara lyckliga över att vi är ett land där mångfald och välfärd är ett faktum.

Så nu får vi stå ut med SD i 4år förhoppningsvis kan alla etablerade partier presentera en fungerande flykting politik om 4år och låta SD dö ut.

LÄNGE LEVE ALLIANSEN!

Inga kommentarer: